Laura Seppä

Jos karttaan olisi uskominen, oltaisiin keskellä kuumaa Afrikkaa. Silmissä vilahtelee eksoottisten paikkojen nimiä: Kairo, Kapkaupunki, Tanger, Sahara.

Jalkojen alla ei ole kuitenkaan hiekkaa, vaan paksu lumihanki. Ympärillä levittäytyy tilava omakotitalon piha, jossa risteilee lukemattomia valmiiksi tallattuja polkuja sinne tänne. Kairo osoittautuu siniseksi huvimajaksi, Tanger puolestaan hirsisaunaksi.

Karttaa lukemalla selviää, että ollaan oikeasti keskellä Afrikkaa, ja tarkemmin sanottuna keskellä lautapelien klassikkoa, Afrikan tähteä. Mittasuhteet ovat vain hieman tutusta poikkeavat.

 

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: