Vastaa kyselyyn: Onko koirapuisto Oulaisissa tarpeellinen?

Arkistokuva: Nina Karlsson
Vastaa kyselyyn: Onko koirapuisto Oulaisissa tarpeellinen?
Tuovi Pulkkanen

Oulaisten valtuutossa on tehty aloite koirapuiston perustamisesta. Aloitteessa koirapuiston puolesta on useita satoja nimiä. Mika Ilomäen alulle laittamassa aloitteessa toivotaan paikkakunnalle tilaa, jossa koiraharrastajat voisivat vapaasti harjoituttaa lemmikkejään.

Kysely on osa Juho Oksan koulun kolmannen luokan oppilaiden kanssa toteutettua sarjaa. Tätä kyselyä olivat tekemässä Janika Jyrinki, Sanni Tyyskä ja Alisa Mäkinen.


Kommentit (2)

  • Marjuska -61

    Meillähän on puisto jo olemassa missä voi harrastaa, ainoa ongelma joillekki että pitää olla Kennelkerho jäsen jotta saa avaimen. Mutta tällä jäsenmaksullahan sitä tietenkään ylläpidetäänkin. Eihän puistoa voi tehdä ilman eetäsiitä tulee jatkuvat käyttökustannukset. Mahtaako käyttäjät siellä koiransa pelkästään tarpeilla käyvän, meneekö läjät roskiin? Epäilen, jonku ne sieltä kerätä pitää. Toivoisin että niitä roskapönttöjä lisättäis katujen varsille johon sen pussin voisi jättää.

  • Luonnon ystävä

    Koirapuisto on hyvä idea. Koirat verolle ja tuotoilla perustetaan ja hoidetaan koirapuistoa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: