Kahden tunnin kierroksella: Katso li­ve­tun­nel­maa: Ou­lais­ten Vil­li­per­jan­tai yh­dis­tää kult­tuu­rin ja kau­pal­li­suu­den –Mistä ihmiset ta­pah­tu­mas­sa tyk­kää­vät?

Uutta ja päivittyvää tietoa: Katso Kalevan hir­vi­las­ku­ris­ta tuoreet saa­lis­mää­rät – Poh­jois-Poh­jan­maal­la hir­vi­jah­ti jatkuu, mutta vielä va­jaal­la teholla

Helppo käyttää: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Tilaajille

Pulk­ki­lan put­ki­teh­taa­seen voi luottaa epä­va­kaas­sa maail­man­ti­lan­tees­sa­kin – 40-vuo­tis­juh­lan kun­niak­si jul­kais­tiin his­to­riik­ki ja juh­la­vi­deo

Perjantaina SSAB:n Pulkkilan putkitehtaalla ei tehty töitä, vaan koko tehdas oli päivän kiinni, koska henkilökunta oli kutsuttu tehtaan 40-vuotisjuhlaan.

Siikajokilaakso

Ensimmäistä kertaa Pulkkilan tehtaan juhlissa olivat mukaan marraskuussa käyttömiehen tehtävässä määräaikaisena aloittanut ja vuodenvaihteessa vakinaistettu Juha Arola ja noin 2,5 vuotta sitten tehtaalle töihin tullut Juho Nikumatti. Kumpikin mies on päätynyt putkitehtaalle käyttömiehen töihin kaverilta saadun töitä voisi olla tarjolla -vinkin pohjalta. Työnantaja on kouluttanut heidät nykyiseen tehtävään.

Ala-Temmeksellä asuva Arola etsi rekkakuskin töiden tilalle säännöllisemmän työajan töitä.