Jari Kangaskorte

PYHÄJOKIALUE Alueen hevoset ravasivat totosijojen tuntumaan Keskisen pääsiäisraveissa Ylivieskassa. Parhaasta suorituksesta vastasi haapavetisen Teuvo Mustanojan ja oululaisen Armi Kallion omistama Wrong Breed. Iikka Nurmonen pakitti tamman alussa porukan hännille, josta se kiri neljänneksi ajalla 19,1a.

Päivän avauslähdössä nelosrahat Merijärvelle ravasi Minna Kekolahden omistama ja Tapani Koutosen valmentama Tuuving 38,1. Mikko Jutilan ajama Lintsari nousi 60 metrin takamatkalta kärkihevosten tuntumaan viimeiselle kierrokselle lähdettäessä. Laukka pilasi kuitenkin menestyshaaveet. Ruuna oli maalissa kuudes ajalla 39,0x.

Vihantilaisen Markku Lumiahon Lumi-Kukka väläytti lähtönopeuttaan pyrähtämällä kärkeen takamatkalta. Pitkän tauon jälkeen sukutamma ei ollut aivan vetreimmillään, putoamalla loppukahinoissa viidenneksi ajalla 34,4.

Siikalatvan hevosista Erja Ojakosken Sweet´m Spicy 21,2a oli merijärvisen Timo Ylitalon ajamana kahdeksas ryhmässään. Lamujoen Perhekodin On Va Voir laukkasi lähdössään hylkäykseen, puolustamalla ykkösradalta keulapaikkaa.

Mustanojan perheen Bajkal Graff kilpaili sunnuntaina Jyväskylässä Cartivet Meeting -karsinnassa. Jani Ruotsalaisen ajama ruuna kiri loppumatkan terävästi, nousemalla kolmanneksi ajalla 16,8a. Ruunan kausi jatkuu maanantaina Oulussa Stayer Cupin karsinnassa.

Eija ja Markku Onkalon osaomistama Loisto-Piirto oli viime viikolla Vermon 65-raveissa seitsemäs ajalla 26,1a. Eilen tamma kilpaili samalla radalla uudestaan ja ensi tiistaina Tampereella.

Lauantain 76-kierros ajettiin Kaustisella. Ponilähdössä voiton nappasi Henrik ja Juho Ylikauppilan Golden Mystic 2.46,3x. Ohjastuksesta vastasi Elina Miettinen. Mystical Zinda 2.45,9 oli Mimosa Heikkisen ajamana yhdestoista.

Vihantilaisen Jouni Yypäahon Lumi-Aatos oli kovatasoisessa Tähtidivisioonassa neljäs. Ennätystään ruuna paransi lyhyessä ryhmässä kymmenyksellä lukemiin 23,8a. Seuraava startti on lauantaina Seinäjoella Toto76-raveissa.

Jenna Jylkän valmentama kimppatamma Pramia 29,3 oli Kaustisella yhdestoista Haastaja-/Huippudivisioonan kohtaamisessa takamatkalta.

Siikalatvan värejä oli puolustamassa Kaisa Soukan Caraway Runner. Santtu Raitalan luotsaama ruuna oli Haastajadivisioonassa seitsemäs takarivin paikalta. Ennätyksen tuntumaan ruuna ravasi ajalla 15,9a.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: