Laura Seppä

OULAINEN Urheilijoiden Ammatinedistämissäätiö URA jakoi opiskeluapurahoja ensi vuodelle. Apurahoja säätiö jakoi 301 500 euroa, joista osalliseksi pääsee 130 urheilijaa. Apurahan suuruus on 3 000 euroa koko lukuvuodelle.

Yksi apurahan saajista on oulaistelaislähtöinen jousiampuja Antti Vikström. Vikström on onnistunut yhdistämään huippu-urheilun ja opiskelun menestyksekkäästi, lukemalla lääketiedettä Oulun Yliopistossa.

Apurahan saajien joukossa oli aktiiviurheilijoita sekä uransa jo lopettaneita urheilijoita. Opiskeluapurahoja jaettiin 46. kerran.

Vuoden 2018 URAteko-tunnustuspalkinnon sai maajoukkuekoripalloilija Juho Nenonen Salon Vilppaasta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: