3-vuotias harhaili yksin puolenyön aikaan Ylivieskassa

Arkisto
3-vuotias harhaili yksin puolenyön aikaan Ylivieskassa
Heli Nurkkala

YLIVIESKA Ylivieskan Huhmarin hiihtokeskuksesta löytyi keskiviikkona puolenyön aikaan 3-vuotias lapsi yksin harhailemasta. Pakkasta oli 8 astetta ja lapsi oli ulkovaatteissa ilman hansikkaita.

Poliisipartio suoritti lähietsintää herättäen asukkaat neljästä talosta, mutta lapsen lähtöpaikkaa ei löytynyt. Lopulta, noin 1,5 tuntia lapsen löytymisestä, löydettiin Huhmarin takaa ampumaradan vierestä auto lumeen juuttuneena.

Auton luona oli mies toisen pienen lapsen kanssa. Mies kertoi olleensa radalla ampumassa lasten nukkuessa autossa. Pois lähtiessään mies oli havainnut toisen lapsen kadonneen autosta, auton ollessa juuttuneena syvälle hankeen.

Lapsi oli ehtinyt kävellä pimeässä taskulampun kanssa vajaat kaksi kilometriä ennen kuin paikalle sattumalta ajanut nuorisojoukko otti hänet kyytiinsä ja ilmoitti hätäkeskukseen. Paikalle tilattu sairaankuljetus totesi lapsen voinnin olosuhteisiin nähden hyväksi. Lapsi palautettiin isälleen Ylivieskan poliisiasemalta. Sosiaaliviranomaiset jatkavat asian selvittämistä.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    minkähän takia pitää yöllä mennä ampumaradalle harjoittelemaan ja lapset autossa?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: