Alko muuttaa Pulkkilassa: Viinakset haettava Haapavedeltä

Palvelupisteelle pysyvät tilat ensi vuoden keväällä.

Arkistokuva: Vesa Joensuu
Alko muuttaa Pulkkilassa: Viinakset haettava Haapavedeltä

Kuvituskuva.

Sirpa Kortet

Pulkkilan Alkon myymälä on suljettuna väistötiloihin muuton vuoksi heinäkuussa kaksi päivää, 17. ja 18. päivät. Uudessa paikassa palvelupiste avautuu keskiviikkona, heinäkuun 19. päivä.

Sulkupäivinä lähin palveleva Alko on Haapavedellä.

–Väistötilassa varmistamme Alkon palveluiden saatavuuden ja ystävällisen asiakaspalvelun. Myymäläilme pääsee lopulliseen kukoistukseensa myös puitteiden ja kalusteiden osalta keväällä 2018, kun myymälä saa pysyvät tilat, kertoo Pohjois-Suomen aluepäällikköä Kaija-Leena Kerkelää sijaistava aluepäällikkö Jari Hiekkataipale.

Pulkkila kuuluu palvelupäällikkö Anna Jokelan myymäläryhmään yhdessä Haapaveden ja Oulaisten myymälöiden kanssa. Tuotelukumäärä on noin viisisataa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: