Pyhäjoki

Annalassa tapahtuu: Kuvauta itsesi tai rapsuttele marsuja

Hevoskyytiä ja frisbee-heittelyä.

Arkistokuva: Jaana Salo
Annalassa tapahtuu: Kuvauta itsesi tai rapsuttele marsuja

Annalan kotiseutumuseolla on tapahtumapäivä keskiviikkona.

Sirpa Kortet

PYHÄJOKI Annalan museolla Pyhäjoella, vietetään Pop up -päivää keskiviikkona. Heinäkuun 12. päivä oleva tapahtuma alkaa puoliltapäivin ja jatkuu iltakuuteen saakka.

Päivän aikana museon tuvassa 4H-nuoret pitävät auki museokahvilaa. Hämäläisen Jaanan valokuvastudiossa voi itse kukanenkin käydä otattamassa potretin ilman ajanvarausta. Yksi kuva on maksuton sähköisessä muodossa, seuraavat ovat sitten maksullisia.

Katja Orajärvi-Kotakangas esittelee lemmikkimarsujaan iltapäivällä. Heikki Saukko ja Koda tarjoavat hevoskyytiä myös iltapäivän aikana.

Annalan museon viereisellä frisbeeradalla on matalan kynnyksen kierroksia ja opastusta klo 15, klo 16 ja klo 17. Pop up-päivänä Annalassa on myynnissä lisäksi muun muassa Pyhäjoki-aiheisia tuotteita: kirjoja ja karttoja. Annalan parkkipaikalla on mahdollisuus pitää peräkonttikirppistä. Annalan museoon on vapaa pääsy koko tapahtuman ajan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: