Autoilija ajautui vastakkaiselle kaistalle Oulaisissa

Arkisto
Autoilija ajautui vastakkaiselle kaistalle Oulaisissa

Oulun poliisilaitoksen Jokilaaksojen kenttäjohtoalueella sattui loppiaislauantaina sekä ulosajoja että kolareita. Raahessa kaupunkialueella tapahtui kahden henkilöauton kolari, jossa ajoneuvot vaurioituivat.

Oulaisissa Ylivieskantiellä ajautui henkilöauto ulos tieltä. Auton kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan, jonka seurauksena auto suistui tien vastakkaiselle puolelle ojaan. Kuljettaja meni tarkistuttamaan kuntonsa Oulaskankaan sairaalaan.

Siikalatvalla rallitapahtumassa takana tullut auto törmäsi tiellä poikittain olevan kilpailijan autoon, jonka kuljettaja loukkaantui siten, että hänet kuljetettiin ambulanssilla vammojen tarkistukseen Oulun Yliopistolliseen sairaalaan.

Kalajoella Pohjankyläntiellä kulkeneen auton eteen tuli Mehtäkyläntieltä kolmion takaa auto, johon Pohjankyläntietä kulkenut auto törmäsi. Ajoneuvot vaurioituivat ja toisen auton kuljettaja oli lyönyt päätään sen verran, että hän meni Oulaskankaan sairaalaan tarkastettavaksi.

Ilmeisesti haastavat keliolosuhteet olivat edesauttamassa kolareita sekä ulosajoja. Paikoitellen hyvinkin runsas lumisade ja kelin lämpenemisestä aiheutuva teiden liukkaus olivat osittain syinä tapahtumiin. Poliisi kuitenkin muistuttaa ajoneuvojen kuljettajia huolehtimaan tilannenopeutensa sellaisiksi mitä keliolosuhteet ja teiden sen hetkinen kunto edellyttää. Matkantekoon on syytä varata talvisissa olosuhteissa tavallista enemmän aikaa.


Kommentit (1)

 • Ei keli autoja paisko

  Vaan keliin nähden liian kova vauhti.
  Moni luulee yhä kesäkelissä ajavansa.
  Että kun lunta niin se viskoo autoja ojaan,
  kuulee tuon tuosta. Talvella on aina lunta,
  ei pitäisi olla outoa näillä kulmin. Mikä se
  kesäaikaan sitten autoja viskoo ojaan ja
  kolareihin ? Silloin on vesi, sanovat.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: