Elastisen hymy näkyi takariviin saakka

Elastisen esiintyminen Oulaisten Musiikkiviikoilla kokosi nuoret ja vanhemmat yhdessä yläkoulun palloiluhallin katon alle.

Sofia Röyttä
Elastisen hymy näkyi takariviin saakka
Sofia Röyttä

Elastisen keikka Musiikkiviikoilla toi paljon monen ikäisiä, niin Oulaisista kuin lähikunnistakin yläkoululle viettämään torstai-iltaa leppoisan räppimusiikin tahdittamana.

Sofia Röyttä
Elastinen kokosi paikalle paljon eri-ikäisiä.

Elastinen kokosi paikalle paljon eri-ikäisiä.

Eturivissä seisoskeli iso lauma jännittyneitä nuoria jotka olivat tulleet odottelemaan yläkoulun pihalle jo tuntia ennen keikan alkua. Lavan edessä ihmisiä oli useaksi riviksi asti, mutta suurin osa yleisöstä oli ottanut paikan korkealta penkkiriviltä.

Sofia Röyttä

Elastisen energinen ja vauhdikas lavashow sai jokaisen paikalla olevan viihtymään ja taputtamaan reippaasti tahdissa sekä nostamaan "räppinyrkin" ilmaan. Artistin valloittavan leveä hymy tavoitti taatusti jopa ihan perimmäisen yleisön!


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: