Esperi avaa ikäihmisten hoivakodin Kärsämäelle

Arkistokuva: Kari Mankonen
Esperi avaa ikäihmisten hoivakodin Kärsämäelle
Heli Nurkkala

KÄRSÄMÄKI Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy laajentaa toimintaansa ja avaa uuden hoivakodin Kärsämäelle. Tammikuussa 2018 valmistuva hoivakoti tarjoaa asumispalveluita sekä yksilöllisiä hoivapalveluratkaisuja ikäihmisille ja muistisairaille.

–Hankkeen esivalmistelut ovat edenneet ja rakentaminen on aloitettu. Olemme iloisia, että pääsemme laajentamaan asumispalvelutarjontaa Pohjois-Pohjanmaalla. Uusi hoivakoti tarjoaa turvallisen asuinympäristön, hyvän arjen ja laadukasta hoivaa ikäihmisille, kertoo aluejohtaja Juhana Olkkola.

–Kärsämäen kunta etsii aktiivisesti investointeja ja haluaa tarjota hyvän asumisympäristön kaikenikäisille. Esperi Caren hoivakoti lisää merkittävästi ikäihmisten palvelutarjontaa ja toivotamme kasvavan palvelualan yrityksen lämpimästi tervetulleeksi. Olemme hyvin iloisia myös uusista työpaikoista ja haluamme tarjota henkilökunnalle hyvän ja turvallisen asuinympäristön, kommentoi kunnanjohtaja Esa Jussila tyytyväisenä.

Uudesta hoivakodista rakentuu koti 34 ikäihmiselle. Jokaisen asukkaan käytössä on oma huone, esteetön wc-/kylpyhuone, avarat yhteistilat sekä piha-alue. Hoivakoti sijaitsee Kärsämäen keskustassa, palveluiden ja terveysaseman välittömässä läheisyydessä.

Uusi hoivakoti työllistää noin 30 henkilöä hoiva- ja tukipalvelutehtäviin. Rakennusvaiheessa kohde tarjoaa työtä noin 30 rakennusalan ammattilaiselle. Valtakunnallisesti Esperi työllistää noin 4 700 työntekijää. Tänä vuonna Esperi avaa 30 uutta Esperi Kotia ympäri Suomea.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: