Esteellisyyttä päätöksenteossa: Riskalankankaan tuulivoimapuiston kaavoitus uudelleen valmisteluun

Arkistokuva: Vesa Joensuu
Esteellisyyttä päätöksenteossa: Riskalankankaan tuulivoimapuiston kaavoitus uudelleen valmisteluun

Riskalankankaan tuulivoimapuiston osayleiskaava menee kokonaan uudelleen valmisteltavaksi.

Laura Seppä

Haapavedelle suunnitellun Riskalankankaan tuulivoimapuiston osayleiskaava palautuu uudelleen valmisteltavaksi. Asia pyörähti maanantaina jälleen Haapaveden kaupunginhallituksen käsittelyssä, mutta palautuu nyt alkupisteeseen. Käänne johtuu esteellisyydestä.

–Kaupunginhallituksen päätöksenteossa on ollut mukana esteellinen henkilö, ja sen takia asia palautuu uudelleen valmisteluun, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anri Kolehmainen toteaa.

Tuulivoimapuisto oli esillä vasta yleisessä keskustelutilaisuudessa, joka sai runsaasti yleisöä liikkeelle. Puistoa on suunniteltu Rytkynkylän, Mieluskylän ja Ollilanperän välimaastoon. Alueelle on suunniteltu rakennettavaksi noin noin 25 – 30 tuulivoimalaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: