Hannula johtaa: Suomi100-suurkuoro konsertoi Jokilaaksoissa

Arkistokuva: Jaana Salo
Hannula johtaa: Suomi100-suurkuoro konsertoi Jokilaaksoissa

Timo Hannula johtaa viikonlopun aikana juhlavuoden suurkuoroa.

HAAPAVESI Jokihelmen opiston, Jokilaaksojen musiikkiopiston ja Pulkkilan lapsikuoron laulajat konsertoivat alueemme kirkoissa viikonloppuna. Tilaisuudet pidetään Pyhäjärvellä 2. joulukuuta ja sunnuntaina 3. joulukuuta Haapavedellä sekä Pulkkilassa.

Laulajia ja Haapaveden kamariorkesterin soittajia on kaikkiaan 170 yhdeksästä kunnasta ja teemana tietysti Suomi 100vuotta -teema. Esitettävät laulut ovat sovittaneet kuorolle ja orkesterille haapajärvinen säveltäjäpariskunta Sanna Ahvenjärvi ja Tapio Lappalainen. Konsertit johtaa Timo Hannula.

Konsertin ohjelma koostuu erilaisista kotimaisista lauluista. Mukana on Finlandia, Maamme ja Olet maamme armahin Suomenmaa. Uudempaa kerrostumaa edustavat esimerkiksi. Tuomas Holopaisen Lohtu, J.Karjalaisen Sankarit ja Chydeniuksen Suomenmaa. Lauluja on kaikkiaan yksitoista.

Tämän projektin alkusysäyksenä oli luoda kuorotoimintaa alueemme oppilaitosten lapsille ja nuorille.

Moni soittaja pääsee heti orkestereihin ja yhtyeisiin, mutta usein pianisti ja laulaja on vailla yhteismusisointia, joka on kuitenkin keskeinen osa musiikinopiskelua.

Konsertit mahdollistavat Haapaveden kamariorkesteri, kunnat ja seurakunnat sekä oppilaitokset.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: