Hirvikolari nelostiellä, pelastajat purkivat autoa saadakseen henkilöt pois

Arkisto
Hirvikolari nelostiellä, pelastajat purkivat autoa saadakseen henkilöt pois
Sirpa Kortet

Henkilöauto ja hirvi törmäsivät yhteen nelostiellä, noin 12 kilometriä Pulkkilasta Kärsämäelle päin. Henkilöautossa oli kaksi henkilöä, jotka loukkaantuivat törmäyksessä. Liikenne kulki yhtä kaistaa pitkin perjantaina iltakahdeksaan asti. Onnettomuus tapahtui vähän ennen kuutta.

Henkilöt eivät olleet ajoneuvossa puristuksessa, mutta pelastuslaitos joutui purkamaan autoa, jotta potilaat saatiin siirrettyä autosta pois ilman mahdollisia lisävahinkoja. Pelastuslaitos ohjasi liikennettä siihen asti, kunnes ajoneuvo ja hirvi saatiin siirrettyä pois ajoradalta. Hirvi menehtyi onnettomuudessa.

Ajoneuvo kärsi huomattavia vahinkoja.

Paikalla oli yksi pelastuslaitoksen yksikkö, kaksi ambulanssia ja poliisipartio.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: