Heli Nurkkala

PYHÄJOKI Arkkitehti Jyrki Määttä on valittu Pyhäjoen kunnan kaavoitusvastaavaksi. Määttä aloittaa työt 1.2. 2018. Määtän varalle kunnanhallitus valitsi maanmittausinsinööri (AMK) Mikael Yrityksen.

Pyhäjoen kunnan ICT-asiantuntija Matti Vuoti on irtisanoutunut. Irtisanoutumisen vuoksi Pyhäjoelle haetaan uutta ICT-asiantuntijaa. Hakuaika kestää 4. päivään joulukuuta ja tavoitteena on, että valittu työntekijä aloittaisi työt tammikuun alussa.

Pyhäjoen 4H-yhdistyksen avustusanomus hyväksyttiin kunnanhallituksessa. Hallitus myönsi yhdistyksen toiminnanjohtajan palkkakuluihin 16 000 euroa.

Nouseva Rannikkoseutu ry saa hankehakemuksen Pyhäjoen kunnalta. Hankkeen tavoitteena on kehittää kunnan nykyistä retkeilyreitistöä. Työlistalla on nykyisten reittien raivausta, opasteviittojen pystytystä, rakennelmien ja kuivakäymälöiden hankkimista. Hankkeen rahoituskustannus on 100 000 euroa, josta Leader-rahoitus kattaisi 60 prosenttia, yksityinen rahoitus 20 prosenttia ja talkootyö 20 prosenttia.

Puhuri Oy suunnittelee Parhalahden tuulivoimahankkeen laajennusta viidellä voimalalla. Kunta jätti suunnitelmaan lausunnon, jossa todetaan, ettei laajennus edellytä tapauskohtaista YVA-menettelyä, koska laajennus ei sijoitu muuttavien linnustojen rannikolla kulkevalle alueelle. Edellytyksenä on, että melu-, välke- ja näkymäselvitykset päivitetään Parhalahden itäisen tuulivoimapuiston ja laajennusosan alueelle. Samalla on huomioitava yhteisvaikutus Raahen puolella oleviin voimaloihin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: