Kaksi odotettua näyttelyä avautuu Väinölässä

Lokakuun ajan seinillä nähdään kokeneiden taiteilijoiden töitä.

Sirpa Kotret
Kaksi odotettua näyttelyä avautuu Väinölässä

Jaana Kokko-Alakärppä.

Sirpa Kortet

OULAINEN Taidetalo Väinölän lokakuun taiteilijat ovat oululainen Jaana Kokko-Alakärppä ja rovaniemeläinen Jouko Alapartanen.

Pitkän linjan kuvataiteilija ja galleristi Jaana Kokko-Alakärppä kokoaa tuotannostaan alakertaan lähinnä tempera- ja akvarellitöiden näyttelyn. Kokko-Alakärppä on osallistunut vuosien aikana ympäri Suomen ryhmänäyttelyihin sekä pitänyt yksityisnäyttelyitä. Hän toimii myös tuntiopettajana kansalaisopistossa ja on Galleria Villa Amélien toimitusjohtaja ja taiteellinen johtaja.

Sirpa Kotret
Jouko Alapartasen työstä osa.

Jouko Alapartasen työstä osa.

Rovaniemellä työskentelevän piirtäjän ja kysytyn muotokuvamaalarin Jouko Alapartasen töitä nähdään Oulun taidemuseon kiertonäyttelyssä Väinölän yläkerrassa. Hänen töitään nähdään harvoin Pohjois-Pohjanmaan alueella ja nyt Oulaisista starttaava kiertonäyttely esittelee Alapartasen tuotantoa 2010-luvulta. Piirrokset ovat olleet esillä Muurmanskin taidemuseossa vuonna 2013, maalaukset ovat kuluvan vuoden tuotantoa ja ensi kertaa esillä tässä näyttelyssä. Alapartanen on pitänyt näyttelyitä vuodeta 1996 lähtien Pohjoismaissa ja Euroopassa, viimeisimpänä Viron Viljandissa kesällä 2017.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: