Sirpa Kortet

Oulaisten Nuorisokuoro, Naiskuoro Välke ja Laaksojen Kamarikuoro Vox Ardens johtajanaan Tapani Tirilä konsertoivat ensi sunnuntaina Oulaisten Merkuriussalissa. Konsertti on liitetty myös viralliseksi Suomen 100-vuotisjuhlavuoden tapahtumaksi.

Ohjelmiston teemana on suomalainen romantiikka, säveltäjinä Jean Sibelius, Heino Kaski, Ilmari Hannikainen, Arvo Räikkönen, Heikki Valpola, Soila Sariola, Jussi Chydenius, Essi Wuorela, Mia Makaroff, Petri Laaksonen, Reijo Kekkonen ja Tapani Tirilä.

Oulaisten Nuorisokuoro esittää konsertissa kantaesityksenä ylivieskalaisen Jouko Kantolan säveltämät "Kolme laulua rakkaudesta". Laulujen tekstit ovat Saara Jaakolan, Virpi Mehtälän ja Jouko Kantolan käsialaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: