Kauko Turula valittiin Hermanni-Kiltan johtokuntaan

Uusi puhemies Hermanni-Killalle

Sirpa Kortet
Kauko Turula valittiin Hermanni-Kiltan johtokuntaan

Kauko ja Eila Turula.

Sirpa Kortet

Pohjois-Pohjanmaan Nuorisoseurojen liiton Hermanni-Kilta valitsi vuosikokouksessaan Oulunsalossa uudeksi puhemieheksi vuodelle 2018 Juha Kukkohovin Muhokselta.

Johtokuntaan valittiin Erkki Suvanto Oulusta, Esko Nikkilä Oulusta, Liisa Hautamäki Oulusta, Väinö Riikola Oulunsalosta, Kauko Turula Oulaisista, Maija-Liisa Anttonen Oulusta, Jussi Haanpää Oulusta, Kauko Paasovaara Oulusta, Matti Kamula Limingasta

Hermanni toiminta on Pohjois-Pohjanmaalla erittäin vireää. Hermannit ja Hermanskat ovat järjestön aatteellinen ja taloudellinen tukija.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: