Kaupunginjohtajaehdokkaat haastatellaan perjantaina ja maanantaina – Sarpola veti hakemuksen pois

Arkistokuva Simo Husso
Kaupunginjohtajaehdokkaat haastatellaan perjantaina ja maanantaina – Sarpola veti hakemuksen pois

Oulaisten kaupunkiin valitaan uutta johtajaa.

Heli Nurkkala

OULAINEN Oulaisten kaupunginjohtajan hakijamäärä väheni torstaina yhdellä, kun Oulaisten sivistys- ja kulttuurijohtaja Ari Sarpola veti hakemuksensa pois.

Oulaisten kaupunginhallitus päätti kutsua hakijoista haastateltavaksi Marianne Ahmaojan, Hannu Kaartisen, Timo Kieman, Timo Kärkkäisen, Antti Mularin, Tero Oinosen ja Taneli Tuomaalan. Kaupungin henkilöstöjohtaja Jouni Aitto-oja kertoo, että haastattelut järjestetään perjantaina ja maanantaina.

Aitto-oja muistuttaa, että virkaa ovat hakeneet myös Hannu Wuorela Kaarina, Mahmoud Mohamed Helsingistä, Risto Huttunen Kempele, Timo Kiviaho Salo, Isabella Lahtinen Oulu, Jani Leppäjärvi Tornio, Juhani Rajaniemi Oulainen ja Anneli Rantala Kemi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: