Kiekko Haukkojen pelaajilla yhteinen tahtotila, että pelaamista haluttaisiin jatkaa Oulaisissa

Arkistokuva: Maija Pylväs
Kiekko Haukkojen pelaajilla yhteinen tahtotila, että pelaamista haluttaisiin jatkaa Oulaisissa

Kiekko Haukat (mustat) hävisi II-divisioonan runkosarjan viimeisessä pelissä Kemin Lämäreille.

Maija Pylväs

OULAINEN Kiekko Haukoissa hyökkääjänä pelannut Lauri Pihlajaharju kertoo, että pelaajat saivat tietää Haukkojen konkurssihakemuksesta reilu viikko sitten.

–Kyllähän sitä vähän ihmeteltiin ja on kai se sääli homma. Viime kausi oli pelillisesti vaikea, mutta näköjään se oli taloudellisestikin vaikea. Pelaajat ovat myös olleet aika tiukassa eli vähänlaisesti on ollut pelaajia, yhtä kautta lukuun ottamatta alusta asti Haukoissa pelannut Pihlajaharju kertoo.

Joukkueesta kerrotaan, että pelaajien kesken on käyty keskusteluja, että pelaamista haluttaisiin kuitenkin jatkaa Oulaisissa.

Kiekko Haukat ry on jättänyt konkurssihakemuksen Ylivieskan käräjäoikeuteen. Kiekko Haukkojen puheenjohtajana toiminut Ari Penttilä on vahvistanut, että seuran toiminta on lakannut.

–Pitää paikkansa. On ollut tiedossa, että taloudellinen tilanne on huono, joten viime hallituksen kokouksessa todettiin, että ei ole resursseja jatkaa toimintaa, Penttilä sanoo.

Kiekko Haukat on pelannut II-divisioonassa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: