Kumppanuus japanilaisen valmistajan kanssa: Konesilta laajentaa Kärsämäellä

Ville Kyllönen
Kumppanuus japanilaisen valmistajan kanssa: Konesilta laajentaa Kärsämäellä

Konesilta Oy.n päätoimipaikka on Kärsämäellä.

KÄRSÄMÄKI Kärsämäkinen Konesilta Oy laajentaa toimintaansa Kärsämäellä ja Pirkkalassa. Yritys investoi 1,5 miljoonaa euroa Kärsämäen ja Pirkkalan toimipisteisiin. Investoinnit liittyvät yritykselle vuoden 2018 alusta alkavaan kumppanuuteen japanilaisen (Kubota) maanrakennuskonevalmistajan kanssa. Nykyisten käytettyjen maanrakennusalan koneiden kotimaan ja kansainvälisen myynnin rinnalle on kehittymässä merkittävää liiketoimintaa uusien koneiden kaupassa. Uusia työpaikkoja syntyy toiminnan kehittyessä 5–10 henkilöä. Vuonna 2017 yrityksen liikevaihto kasvoi 30 psosenttia ja nousi yli 20 miljoonan euron. Yritys työllistää 20 henkeä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: