Kuosmasen tanssi-ilta päättyi bensanostoon –katso video

Tarinaniskennän SM-kisoissa oli mukana kärsämäkislähtöinen Pekka Kuosmanen.

Sirpa Kortet
Kuosmasen tanssi-ilta päättyi bensanostoon –katso video

Pekka Kuosmanen.

Sirpa Kortet

KÄRSÄMÄKI 1950-luvun alkupuolella Kärsämäellä syntyneelle Pekka Kuosmaselle on jäänyt Pyhäjokialueelta muistoja, joista yhdestä niistä hän veisteli tarinan elämäntarinakilpailuun. Tarinaniskennän suomenmestaruutta Kuosmanen lähti tavoittelemaan tanssi-iltakokemuksellaan.

Lapsuutensa Miilurannalla asuneelle, nykyään Turun lähellä Sauvossa asuvalle, Kuosmaselle Kärsämäki, Haapavesi ja Pulkkila ovat tuttuja paikkoja. Ne vilahtelevat hänen tarinassaan vahvasti.

Kuosmasen tarinassa pojat lähtevät nuorisoseuralle tansseihin. Ilta kuluu mukavasti. Kun on kotiinlähdön aika, edessä on bensahaasteita. Mutta sekin ratkeaa onnellisesti.

Katso Kuosmasen koko tarina videolta.

 

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: