Mensa mittaa älykkyyttä Oulaisissa

Keskiviikkona mahdollisuus mittauttaa älykkyytensä.

Arkistokuva: Maija Pylväs
Mensa mittaa älykkyyttä Oulaisissa

Kuvituskuva.

Sirpa Kortet

Suomen Mensa ry juhlistaa kansainvälistä älykkyyspäivää tänä vuonna järjestämällä julkisen älykkyysseminaarin Tampereella. Seminaari pidettiin viikonloppuna. Kahden korkeatasoisen esitelmän lisäksi tilaisuudessa julkistettiin vuoden 2017 Mensa-palkinto.

Mensan yksi tarkoitus on levittää älykkyyteen liittyvää tietoa ja olen iloinen, että voimme seminaarin välityksellä tarjota asiantuntijoille tilaisuuden tulla kuulluksi. Älykkyys on voimavara, josta yhteiskunnan kannattaa ottaa kaikki irti.

Seminaarin jälkeen alkaa testiviikko, jonka aikana Mensa testaa 16 eri paikkakunnalla ympäri Suomen.

Testiin ovat tervetulleita kaikki 16 vuotta täyttäneet. Mukaan tarvitsee vain henkilöllisyystodistuksen ja testimaksun käteisenä.

Mensan testaus järjestetään keskiviikkona 4. lokakuuta Oulaisten yläkoululla. Tilaisuus alkaa kello 18.

Mensa lyhyesti

Mensa on kansainvälinen järjestö, jonka tärkeimmät tavoitteet ovat älykkyyden tunnistaminen ja sen hyödyntämiseen liittyvän tiedon edistäminen esimerkiksi tukemalla älykkyystutkimusta.

Maailmanlaajuisesti järjestössä on noin 130 000 jäsentä. Suomen Mensa ry on perustettu vuonna 1966 ja tänään Suomessa mensalaisia on noin 3 000, joista miehiä on 70 % ja naisia 30 %.

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, joka saavuttaa Mensan järjestämässä älykkyystestissä paremman tuloksen kuin 98 % väestöstä.

Mensa tarjoaa jäsenilleen älyllisen ja sosiaalisen ympäristön sekä aktiivista toimintaa ympäri Suomea. www.mensa.fi, http://www.facebook.com/Mensantestit, Twitter: @MensaFinland


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: