Merijärvelle etsitään diakoniatyöntekijää

Arkistokuva Simo Husso
Merijärvelle etsitään diakoniatyöntekijää

Marianne Joensuun tulohaastattelu tehtiin Pyhäjokiseutuun toukokuussa 2011.

Heli Nurkkala

Ylivieskan seurakunnan kirkkoneuvosto myönsi Marianne Joensuulle eron Merijärven kappeliseurakunnan osa-aikaisesta (50 %) diakonian virasta ja julisti viran haettavaksi 2.11. mennessä.

Kirkkoneuvosto päätti solmia uuden yhteistyösopimuksen Suomen Pipliaseuran kanssa ndongan ja kwanjaman kielisten raamatunkäännöshankkeiden tukemisesta Namibiassa 1750 euron tavoitesummalla vuodessa. Sopimus korvaa aikaisemman samansuuruisen sopimuksen raamatunkäännöstyön tukemisesta Etelä-Amerikassa.

Neuvosto aloitti myös ensi vuoden talousarvion käsittelyn hyväksymällä investointisuunnitelman. Uuden kirkon suunnittelu käynnistetään ensi vuoden aikana ja rakentaminen alkaneen vuoden 2019 kesällä. Rakentaminen ajoittunee vuosille 2019–2020. Muut investoinnit ovat lähinnä korjausta ja kalusteiden uusintaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: