Heli Nurkkala

PYHÄJOKI Monitoimitalon kuntoarvio vahvistaa rakennuksen peruskorjaustarpeen. Kunnanhallitus päätti, että peruskorjaus valmistellaan talousarvioon vuosille 2018–2020, kuitenkin niin, että kriittisimmän korjausta tarvitsevat kohdat korjataan jo ensi vuonna.

Kunnanhallitus nimesi hankkeen johtamista ja seurantaa varten suunnitteluryhmän. Ryhmän puheenjohtajana toimii Niko Rantanen, varapuheenjohtajana Pirkko Lintunen ja muina jäseninä Aimo Korpi, Pekka Pelttari, Mikko Koskela, Tero Niemi, Antero Tervonen ja Heikki Hirvikoski.

Suunnitteluryhmä aloittaa työt välittömästi. Rakentamistoimikunta asetetaan suunnittelutyön päätyttyä.

Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että hankkeelle varataan kuluvalle vuodelle 30 000 euron lisämääräraha suunnittelua varten ja vuosille 2018–2019 määräraha, joka määritellään talousarvion 2018 ja talous-ja toimintasuunnitelman 2019-2020 hyväksymisen yhteydessä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: