Musiikkiviikoilla tänään: Isänpäivän kahvikonsertissa rakastetuimpia viulusävellyksiä Tikkaselta ja Pensolalta

Oulaisten Musiikkiviikot
Musiikkiviikoilla tänään: Isänpäivän kahvikonsertissa rakastetuimpia viulusävellyksiä Tikkaselta ja Pensolalta

Antti Tikkanen ja Minna Pensola pitävät musiikkiviikoilla isänpäivän kahvikonsertin. Yleisölle tarjoillaan rakastetuimpia viulusävellyksiä.

Laura Seppä

Isänpäivänä viulut soivat Oulaisten Musiikkiviikoilla. Oulaistelaislähtöinen Antti Tikkanen ja hänen puolisonsa Minna Pensola pitävät isänpäivän kahvikonsertin yhdessä pianisto Marko Hilpon kanssa.

Musiikkiviikkojen vakiovieraat ilahduttavat yleisöä rakastetuimmilla viulusävellyksillä. Ohjelmistossa on muun muassa Carmen-fantasia (Bizet-Waxman) ja Niccolo Paganinin Kapriisit. Muita säveltäjänimiä ovat muun muassa Chopin, Wieniawski, Kreisler ja Sarasate ja Sibelius.

Soiton lomassa taiteilijat kertovat tarinoita säveltäjistä, teoksista ja tietenkin viulisteista itsestään.

Konsertti pidetään Oulaisten seurakuntakodilla sunnuntaina kello 15.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: