Laura Seppä

Oulaisten Musiikkiviikoille tuo kansainvälisen säväyksen palkittu ja laajasti maailman konserttilavoja ja festivaaleja kiertävä äänitaituri, puolalainen folklaulajatar Joanna Słowińska yhtyeineen. Archipelago-konsertti kuullaan Merkuriussalissa tiistai-iltana kello 19.

Hän johdattaa kuulijat niin uuden sävelletyn musiikin kuin ikiaikaisen puolalaisen ja slaavilaisen perinteen äärelle. Ryhmä esiintyy Etnosoi!-tapahtumassa Helsingissä ja tekee sieltä käsin vierailun myös Oulaisiin.

Joanna Słowińska on moninkertaisesti palkittu muusikko, jota pidetään yhtenä vaikuttavimmista etnisen ja kansanmusiikin äänistä. Intensiivinen konsertti on kuin jännittävä kertomus, jossa kohtaavat primitiivinen energia, akustiset ja elektroniset soundit sekä rituaaliset kansanperinteen tarinat ja nykylyriikan nyanssit.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: