Muutosjohtajan virka uudelleenvalmisteluun

Arkistokuva: Jarno Juuti
Muutosjohtajan virka uudelleenvalmisteluun
Toimitus

Hallitus päätti neuvottelussaan 5.7.2017 jatkaa sote- ja maakuntauudistusta siten, että uudistus tulee voimaan 1.1.2020 alkaen. Maakuntavaalit järjestetään lokakuussa 2018.

Pohjois-Pohjanmaan maakuntauudistuksen väliaikaisen toimielimen kokouksessa toukokuussa päätettiin, että maakuntauudistukselle rekrytoidaan julkisella haulla muutosjohtaja määräaikaiseen virkaan ajanjaksolle 1.8.2017–31.12.2018 johtamaan ja koordinoimaan sote- ja maakuntauudistuksen valmistelua Pohjois-Pohjanmaalla. Muutosjohtajan määräaikaiseen virkaan tuli määräaikaan mennessä 10 hakijaa. Väliaikainen valmistelutoimielin päätti jatkaa hakuaikaa. Virkaa aikaisemmin hakeneet otettiin huomioon ilman uutta hakemusta. Jatkettuun määräaikaan mennessä virkaa haki 8 hakijaa.

Sote- ja maakuntauudistuksen keskeisen lakipaketin valmistelu on kuitenkin pitkittynyt eikä lakeja tulla hyväksymään aikaisempien suunnitelmien aikataulujen mukaisesti. Väliaikainen valmisteluelin esittää maakuntaliitolle, että virkasuhde jätetään täyttämättä tässä vaiheessa, koska viranhakuilmoituksessa mainitut keskeiset lait ovat hyväksymättä ja uudistuksen valmisteluaikatauluun on tullut merkittävä muutos. Muutosjohtajan virkasuhteen täyttämiseen liittyvät asiat valmistellaan uudelleen syksyn 2017 aikana.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: