Kaksi henkilöä loukkaantui liikenneonnettomuudessa Haapavedellä

Laura Seppä
Kaksi henkilöä loukkaantui liikenneonnettomuudessa Haapavedellä

Liikenne oli poikki kolaripaikalla Vatjusjärven ja Suotukylän välillä Haapavedellä perjantaina iltapäivällä.

Heli Nurkkala

HAAPAVESI Nivalantiellä, Haapavedellä, sattui perjantaina iltapäivällä neljän maissa liikenneonnettomuus.

Onnettomuudessa oli osallisena henkilöauto ja pakettiauto. Viranomaisilta saatujen tietojen perusteella autoissa ei ollut kuljettajien lisäksi muita henkilöitä. Kumpikin kuljettaja on viety keskivaikeasti loukkaantuneina Ouluun sairaalaan.

Kolaripaikka sijaitsee Vatjusjärven ja Suotukylän välisellä metsätaipaleella. Illalla onnettomuuspaikalla oli käytössä vain toinen ajokaista ja poliisi ohjasi liikennettä.

Poliisin tutkimuksissa on selvinnyt, että pakettiautoilija oli ajanut Nivalantietä Haapaveden suunnasta Nivalaan päin. Samanaikaisesti vastakkaisesta ajosuunnasta henkilöautoilija oli ajanut Nivalantietä Nivalan suunnasta kohden Haapavettä.

Henkilöautoilija oli menettänyt yllättäen ajoneuvonsa hallinnan, minkä seurauksena ajoneuvot olivat törmänneet toisiinsa. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat törmäyksessä kauttaaltaan.

Alkoholilla ei ollut osuutta kolarissa. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Pelastuslaitos avusti ensihoitohenkilöstöä, imeytti tielle valuneen polttoaineen sekä esti lisävahinkojen syntymisen. Onnettomuushetkellä tienpinta on ollut liukas.

//Juttua päivitetty klo 21.23 tuoreimmilla tiedoilla.//


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: