Nuorehko henkilö kiipesi sähkötolppaan – vaarallisesta tilanteesta selvittiin säikähdyksellä

Tuovi Pulkkanen
Nuorehko henkilö kiipesi sähkötolppaan – vaarallisesta tilanteesta selvittiin säikähdyksellä

HAAPAVESI Hengenvaarallinen tilanne päättyi hyvin maanantaina iltapäivällä Haapavedellä.

- Pelastuslaitos sai hälytyksen 13.36 Kytökylään Nevalanmäentielle, jossa nuorehko henkilö oli kiivennyt sähkötolppaan, pelastuslaitokselta kerrotaan.

Kyseinen sähkötolppa on suurjännitelinja, jonka jännitteettömäksi saaminen ei tapahdu hetkessä. Pelastuslaitos tuli paikalla nostolavan kanssa, jolla henkilö oli tarkoitus saada turvallisesti pois sähkötolpasta.

- Tilanne päättyi onnellisesti, eli henkilö saatiin pois tolpasta ilman loukkaantumista. Hän tuli lopulta itse alas, pelastuslaitokselta jatketaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: