Heli Nurkkala

OULAINEN Oulaisiin valitaan uutta kaupunginjohtajaa. Perjantaina haastatellaan hakijoista neljä ja maanantaina kolme. Haastateltavien määrä väheni yhdellä, kun hakupaperit jättänyt Tero Oinonen veti hakupaperit pois.

–Peruin hakemukseni Oulaisten kaupunginjohtajan virkaan. Siirryn maakuntavalmistelutehtäviin ja päätin, että keskityn nyt niihin, Oinonen kertoo perjantaina.

Joensuulainen YTM Tero Oinonen siirtyy maakuntavalmistelutehtäviin Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän hallintopäällikön tehtävistä.

Hakijamäärä väheni jo tällä viikolla aiemminkin, kun Oulaisten sivitsys- ja kulttuurijohtaja Ari Sarpola veti virkahakemuksensa pois.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: