Oletko menossa Ouluun? Presidenttiparin vierailu muuttaa kulkemista

Sirpa Kortet
Oletko menossa Ouluun? Presidenttiparin vierailu muuttaa kulkemista

Juhlaviikonloppu vaikuttaa liikennejärjestelyihin, jotka kannattaa Ouluun lauantaina menevän ottaa huomioon.

Lauantaina Oulussa järjestetään Suomi 100 - syntymäpäiväviikkoon liittyviä juhlatapahtumia. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio saapuvat Ouluun ja osallistuvat päivän aikana tilaisuuksiin eri puolilla kaupunkia. Järjestelyjen sujumiseksi poliisi joutuu ohjaamaan liikennettä ja rajoittamaan liikkumista Oulun keskustan alueella esimerkiksi aamupäivällä Torinrannassa ja iltapäivällä sekä illalla Raksilassa.

-Liikenteessä pyydämme kiinnittämään erityistä huomiota muuttuneisiin järjestelyihin. Kaarlenväylän silta tullaan sulkemaan liikenteeltä lauantaina aamulla kello 9. Näin ollen kaupunginkirjaston parkkipaikka ei ole käytössä kello 9-11, Poliisista kerrotaan.

Ouluhallin parkkipaikat on varattu illalla järjestettävän valtakunnallisen juhlatilaisuuden vieraiden ja järjestäjien käyttöön. Suomi100 - juhlaotteluun Kärpät-Ässät menijöiden on syytä lähteä ajoissa liikkeelle ja etsiä laillinen parkkipaikka jostain muualta kuin Ouluhallin pihalta.

Myös keskustan alueelle on odotettavissa tavallista enemmän ruuhkaa, joten alueella liikkuvilta toivotaan tarvittavaa yhteispeliä, tarkkaavaisuutta ja kärsivällisyyttä.

-Oululaisilla on nyt tilaisuus näyttää koko Suomelle, että meillä osataan järjestää onnistuneita juhlia ja viettää niitä hyvässä järjestyksessä ja sovussa, toivoo ylikomisario Arto Autio.

Poliisi tiedottaa päivän etenemisestä, liikennetilanteesta ja ruuhkista Twitterissä @oulunpoliisi #oulujuhliisuomea #suomi100 #suomi100oulu


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: