Oulaisten Kiekko Haukat on lopettanut toimintansa

Arkistokuva: Maija Pylväs
Oulaisten Kiekko Haukat on lopettanut toimintansa

Kiekko Haukat (mustat) hävisi II-divisioonan runkosarjan viimeisessä pelissä Kemin Lämäreille.

Maija Pylväs

OULAINEN Oulaisten Kiekko Haukat ry on jättänyt konkurssihakemuksen Ylivieskan käräjäoikeuteen. Kiekko Haukkojen puheenjohtajana toiminut Ari Penttilä vahvistaa, että seuran toiminta on lakannut.

–Pitää paikkansa. On ollut tiedossa, että taloudellinen tilanne on huono, joten viime hallituksen kokouksessa todettiin, että ei ole resursseja jatkaa toimintaa, Penttilä sanoo.

Kiekko Haukat on pelannut II-divisioonassa.


Kommentit (3)

  • jaakoo

    Nyt koko joukkue ja johtoporukka keräämään rahhaa seuralle ja hoitamaan velat! Sitten uus johto seuralle ja eiku pelaamaan!!!

  • Kokenut kettu

    Tuon nyt on arvannut jo aikaa sitten. Manageri höyryää ukkoja sieltä sun täältä ja ainakin kulukorvaus täytyy maksaa. Ei mitään järkeä ollu alunperinkään lähteä kakkosta kiertään kun taustat on tuommoset!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: