Oulaisten metsästysseura rajoittaa metsäkanalintujen pyyntiä

Arkistokuva: Jorma Ahola
Oulaisten metsästysseura rajoittaa metsäkanalintujen pyyntiä

Oulaisten metsästysseura ei salli metsäkaurispukin kevätmetsästystä.

Tuovi Pulkkanen

OULAINEN Oulaisten Metsästysseura päätti kesäkokouksessaan rauhoittaa koppelon. Metson saaliskiintiöksi päätettiin yksi metso syksyssä, teeriä saa jäsen ampua korkeintaan kolme ja metsäkauriita yhden. Metsäkaurispukin kevätmetsästystä ei sallita.

Kaikelta metsästykseltä on rauhoitettu edelleen Oulaistenoja – Pyhäjoki – Merijärventie – välinen alue koko kauden ja Salonsaari 16.9. saakka. Metsäkanalintujen rauhoitusalueiksi päätettiin Petäjäniemen niin sanotut pitkät pellot ennen Petäjäniemen taloa sekä Äijönnevan alue (Pyhäjoentie – Likalantie – Viirelänoja - pitäjänraja-alue). Riistalle annetaan joulurauha 24.-25.12.

Metsäkauris on rauhoitettu koko kauden ajan seuraavalla rauhoitusalueella: Halmeperä – Saariperä-alueella rajoina Oulaistenkatu – Pyhäjoentie – Honganpuhdontie – Maaselänkankaan metsätie – Rauhalantie – Pyhäjoki.

Kokous päätti kieltää hirvieläinten vahtimismetsästyksen pelloilta seuran alueella.

Vieraslupien hinnat säilytettiin ennallaan. Vieraslupia voi ostaa paikallisesta urheiluliikkeestä tai maksamalla netissä seuran tilille. Naapuriseurojen jäsenille voidaan tarvittaessa myöntää pienpetojen pyyntiin vieraslupia seuran maille. Lupia voi tiedustella puheenjohtajalta tai sihteeriltä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: