Pelastusjohtaja Haapaselle erityishuomiointi työstään

Arkistokuva: Jarmo Haapanen
Pelastusjohtaja Haapaselle erityishuomiointi työstään

Jarmo Haapanen.

Suomen Palopäällystöliitto on myöntänyt ansiomerkkejä tunnustuksena erityisen ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta toiminnasta pelastusalan sekä turvallisuuden hyväksi. Ansiomerkit jaettiin liiton 85-vuotisjuhlassa Helsingissä. Ansiomerkit jakoivat liiton puheenjohtaja Jari Sainio sekä liiton toiminnanjohtaja Ari Keijonen.

Tilaisuudessa jaettiin kuusi tuliristiä, kymmenen erityisansiomerkkiä, neljä ansioristiä sekä neljä ansiomitalia.

Erityisansioristin sai Jokilaaksojen pelastuslaitoksen pelastusjohtaja Jarmo Haapanen. Erityisansioristi myönnetään, kun henkilöllä on vähintään 30 vuoden ajalta poikkeuksellisen ansiokasta toimintaa pelastusalan tai turvallisuuden hyväksi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: