MENOVINKKI Jo kymmenen joulun aikaan ovat vihantilaiset yksinlaulajat esiintyneet Vihannin kirkossa hyväntekeväisyyskonsertin merkeissä.

Joulukuun kolmantena päivänä, 1. adventtisunnuntaina, konsertoidaan taas ja ohjelmien tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Vihannin syöpäyhdistykselle.

Yksinlaulajat: Erkki Vanhatalo, Taina Isokoski-Fält, Vuokko Pelkonen, Kirsti Kahila-Utunen sekä lapsilaulajat Eija Hanhinevan johdolla säestäjänään Maritta Luokkanen, ovat valmiit lahjoittamaan konsertin ohjelmatuoton lyhentämättömänä Vihannin syöpäyhdistykselle

Lähes kaikki joululaulut ovat lähtöisin suomalaisilta säveltäjiltä, näin juhlistaen 100-vuotiasta Suomea. Ohjelmistossa on esimerkiksi Sylvian joululaulu, En etsi valtaa loistoa, Taas kaikki kauniit muistot, Kautta tyynen vienon yön, Konstan joululaulu, Jouluaamuna aikaisin jne.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: