Pesäpallo: Huima jäi ilman lisäpisteitä, lauantaina vastassa Ilmajoki

Arkistokuva: Henna Haapakoski
Pesäpallo: Huima jäi ilman lisäpisteitä, lauantaina vastassa Ilmajoki

OULAINEN Oulaisten Huiman hyvä yritys jäi ilman palkintoa naisten pesäpallon suomensarjassa. Vastassa oli kaksi samoista sijoituksista kamppailevaa keskikastin joukkuetta.

Haapajärven Pesä-Kiilat haki viikko sitten voiton lukemin 0-1 (1-1, 4-4, 2-3). Huiman kärki toimi hyvin, mutta muutama tarvittava sivallus jäi puuttumaan. Parhaina palkittiin lukkari Josefiina Rajaniemi ja sadan prosentin tehoilla pelannut Milla Rantaeskola. Juoksuista Saaga-Angelia Raudasoja toi kolme. Jokeri Rilla Mehtätalo kotiutti kahdesti.

Seinäjoella Huima kärsi 2-0 (4-2, 6-3) tappion sunnuntaina. Huiman parhaina palkittiin sadan prosentin tehot kerännyt ja kaksi juoksua tuonut Saaga-Angelia Raudasoja. Rilla Mehtätalo löi kolme juoksua.

Lauantaina Huiman vireen tulee puntaroimaan kärkijoukkue Ilmajoki.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: