Tuovi Pulkkanen

Kotipalveluyrittäjä Raija Niskanen toteutti äitienpäivän kunniaksi tempauksen, jota on miettinyt jo pitkään. Niskanen haki ison kimpun ruusuja ja jakoi ne vuodeosastolla kaikille naispuolisille paikallaolijoille. Ensisijaisesti ruusut oli tarkoitettu potilaille, mutta koska osastolla sattuikin olemaan enemmän miehiä, Niskanen kukitti jäljelle jääneillä ruusuilla osaston henkilökunnan.

Tuovi Pulkkanen
Kirsti Soini ilahtui yllättäen saamastaan kukasta.

Kirsti Soini ilahtui yllättäen saamastaan kukasta.

–Olen jo monen vuoden ajan miettinyt, että iloa pitää voida jakaa ilman, että siitä saa aina rahallista korvausta. Olen ollut vuosia työssä vuodeosastolla ja siellä pieni kukkakin on iso ilo. Myös monet asiakkainani vuosien varrella olleet ovat vuodeosastolla ja halusin muistaa tässä samalla myös heitä.

Niskanen toivoo, että paikkakunnan yritykset, mutta myös yksityiset ihmiset ottaisivat haasteen vastaan ja jakaisivat parhaaksi katsomallaan tavalla iloa eri tahoille.

–Vanhukset ovat täällä meilläkin iso ryhmä. Heitä voisi ulkoiluttaa tai lahjoittaa esimerkiksi huopia vanhusten pyörätuolissa ulkoiluttamista varten. Meitä kaikkia lähellä on varmasti ihmisiä, jotka tarvitsevat apua tai ovat yksinäisiä. Voimme ilahduttaa lähimmäisiämme hyvin pienillä teoilla.

Tuovi Pulkkanen
Marjatta Niemelle Raija Niskanen on tuttu vuosien takaa.

Marjatta Niemelle Raija Niskanen on tuttu vuosien takaa.

 

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: