Poliisin valvontamaraton osoitti: ylinopeutta ajetaan edellisen vuoden malliin

Arkisto
Poliisin valvontamaraton osoitti: ylinopeutta ajetaan edellisen vuoden malliin
Toimitus

Suomen poliisi osallistui Euroopan laajuiseen, vuorokauden kestäneeseen nopeusvalvontamaratoniin keskiviikkoaamusta klo 6 ja torstaiaamuun klo 6.

Nopeusvalvontaoperaatiossa jäi kiinni 6710 ylinopeudella ajanutta. Näistä 5 041 todettiin automaattivalvonnassa ja 1 669 poliisimiesten suorittamassa valvonnassa.

Kiinnijääneiden määrä on valvonnan määrään suhteutettuna samaa suuruusluokkaa kuin vuosi sitten toteutetussa vastaavassa valvontaoperaatiossa.

Valvonnan yhteydessä tavoitettiin lisäksi 19 etsintäkuulutettua ja todettiin 30 muuta rikosta.

Suuresta kiinnijääneiden määrästä huolimatta useilta valvontapaikoilta raportoitiin kuitenkin liikenteen sujuneen hyvin ja maltillisilla nopeuksilla.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: