Ennätyksellisen vilkas joulun verkkokauppa kasvatti Postin vuoden 2017 pakettivolyymin yli 37 miljoonaan pakettiin. Pakettivolyymi lisääntyi 9 prosenttia edellisestä vuodesta.

–Verkkokauppa piristyi vuoden aikana, ja verkkokauppapakettien määrä kasvoi yli 15 prosenttia. Posti tarjoaa verkkokaupalle maan suosituimmat vastaanottotavat sekä kattavimman ja nopeimman jakeluverkoston. Toimitamme paketteja verkkokaupan asiakkaille myös lauantaisin pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Oulussa, Seinäjoella ja Kuopiossa, Postin Pakettipalveluiden johtaja Toni Laaksonen kertoo.

Posti on varmistanut sujuvat toimitukset vahvistamalla palvelupisteverkostoa muun muassa lisäämällä lokerotilaa pakettiautomaatteihin ja perustamalla joulusesonkiin väliaikaisia noutopisteitä. Postin palvelupisteiden määrä on kasvanut noin 40 prosenttia viimeisen kuuden vuoden aikana.

Yhä useampi verkkokauppa tarjoaa toimitustavaksi Postin pakettiautomaatteja. Postilla on yli 1 500 palvelupistettä, joista reilut 500 on pakettiautomaatteja. Niiden kautta toimitettujen pakettien määrä kasvoi 42 prosenttia. Posti lisää automaattien määrää 1 000 uudella automaatilla. Uuden Smartpost-automaatin voi tilata taloyhtiöön tai yrityksen toimitiloihin.

Pakettivolyymin lisäksi Posti toimitti kuukausittain yli miljoona lähinnä kiinalaisista verkkokaupoista tulevaa tavarakirjettä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: