Heli Nurkkala

OULAINEN Pentti Hietasen, Tomi Metsäkedon, Maria Lundin ja Angelika Klasin Sinun omasi -viihdekonsertti kuullaan perjantaina Oulaisten Musiikkiviikoilla.

Kiertuemanageri Lilja Kainulainen kertoo, että Metsäketo on mukana konsertissa, kuten hän on ollut jokaisessa kiertueen esiintymisessä.

–Metsäkedon laulutaito on huippuluokkaa, eikä hänen veroistaan ole tässä maassa. Yleisöltä olemme saaneet myös paljon kyselyjä ja kiitosta siitä, etteivät nimettömät some-kirjoittelut vaikuta kiertueen kokoonpanoon, Kainulainen linjaa.

Kainulaisen mukaan tarjolla on rakkauslaulujen konsertti, jossa kaikki tunnetilat saavat sijaa.

Konsertin ensimmäinen puoliaika tarjoilee iskelmiä 1960-luvulta.

Slaavilaiseen melankoliaan puolestaan johdattelee Mustat silmät -kappale ja esitys etenee tangon kautta operettien ja musikaalien maailmaan. Lattarimeininkiäkin on luvassa.

–Suomen juhlavuoden kunniaksi konsertissa on vauhdikas osio suomalaisia kansanlauluja, Kainulainen kertoo.

Kainulainen korostaa, että konserttikattaus koostuu useiden ammattilaisten yhteistyöstä.

–Jukka Nykäsen johtama legendaarinen 10-henkinen orkesteri vastaa osaltaan suomalaisten rakastamien kappaleiden musiikkielämyksestä.

Sinun omasi -konserttikiertue jatkaa matkaa Oulaisista Raaheen, jossa esiintyminen on lauantaina 11. päivä.

Oulun Madetojan salissa viihdekonsertti esitetään sunnuntaina.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: