Heli Nurkkala

OULAINEN Oulaisten seurakuntapastori Rami Niemi on hakenut kahden vuoden virkavapautta.

Elokuun alussa seurakunnan kirkkoherrana aloittanut Eija Nivala kertoo, että kirkkoneuvosto kokoontuu torstaina ja käsittelee kokouksessa virkavapausanomuksen.

–Virkavapauden myöntämisestä ja mahdollisesta viran täyttämisestä päättää Oulun hiippakunnan tuomiokapituli. Kirkkoneuvosto laatii lausunnon virkavapausanomuksesta tuomiokapitulille, Nivala selvittää.

Niemi hakee virkavapautta, koska hänet on valittu Centria ammattikorkeakoulun teologisten ja kirkollisten aineitten lehtorin virkaan 14. elokuuta lähtien. Virkavapautta anonut Niemi on tällä hetkellä vuosilomalla seurakuntapastorin virasta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: