Katso video: Saariston tarinassa pissahätä tuli kalliiksi

Vihantilainen Sirkka Saaristo muisteli talvista automatkaansa.

Sirpa Kortet
Katso video: Saariston tarinassa pissahätä tuli kalliiksi

Sirkka Saaristo.

Sirpa Kortet

KÄRSÄMÄKI Vihantilainen Sirkka Saaristo oli yksi tarinaniskennän SM-kilpailun kymmenestä finalistista. Saaristo viihdytti yleisöä seitsenminuuttisella tarinallaan, joka käsitteli vessahätää.

Automatkalla Keski-Suomessa ollut Saaristo päätti sinnitellä ainakin Hirvaskankaalle asti, ennen kuin kävisi huoltoasemalla vessassa. Ajomatkan aikana alkoi kuitenkin tuntua siltä, että pysähdyttävä on.

Hiljaisen tien varressa olo helpottui, mutta auton kääntäminen sivutiellä osoittautui hankalaksi isojen lumikinosten vuoksi.

Apua oli lähdettävä etsimään, mutta sen saaminen oli mutkikas juttu. Lopputuloksena oli ruttautunut auto.

–Bonuksenhan siinä meni, hän kiteyttää.

Katso videolta Saariston kisaesitys.

 

Kommentit (1)

  • Nimetön

    Oisin mielelläni kuunnellu. Kaiku vaan ääni niin mahottomasti ettei selvää saanut!!!!!

    Sirpa Kortet

    Hei! Tilanne oli valitettavasti salissa juuri yhtä kaikuisa. Osa kilpailijoista käytti eri mikrofonia tai piti sitä etäämpänä suustaan, niin se vähän auttoi. Valitettavasti liikuntasalit ovat äänentoistolle haasteellisia ja järjestäjät yrittivät tehdä tilassa parhaansa. Me sitten tallensimme sitä ääntä, mitä ulos tuli. T:Sirpa

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: