Saat presidenttiparilta lahjan, jos vauvasi syntyy itsenäisyyspäivänä

Matti Porre
Saat presidenttiparilta lahjan, jos vauvasi syntyy itsenäisyyspäivänä

Vauvapaketti.

Presidenttipari onnittelee kirjeellä jokaista 6.12.2017 syntyvän vauvan perhettä. Samalla perheille luovutetaan vapaaehtoisten käsityömarttojen valmistama Vauvapaketti, johon kuuluu muun muassa sukat, myssy ja lapaset.

Vauvapaketin valmistaminen on suomen- ja ruotsinkielisten vapaaehtoisten käsityömarttojen yhteinen juhlavuoden ponnistus.

– Me martat olemme iloisia siitä, että marttojen kädentaitojen arvostus pääsee näin ilahduttamaan itsenäisyyspäivänä syntyviä vauvoja. Tehtävän toteuttaminen on ollut upea marttoja yhdistävä ponnistus, ja haluamme näin toivottaa kaikille vastasyntyneiden perheille hyvää juhlaa ja arkea, sanoo Uudenmaan Marttojen puheenjohtaja, kässämarttojen vetäjä ja projektia valtakunnallisesti koordinoinut Tanja Rantanen.

Marttojen tavoitteena on edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja arjen hallintaa. Marttapiirit järjestävät kotitalouskursseja ja luentoja, joissa opetellaan tekemään yhdessä ravitsevaa ruokaa koko perheelle.

– Uskomme hyvän ja lapsimyönteisen arjen kuuluvan kaikille. Arjen hallinta, rytmitys, ruoanvalmistus, kodinhoito ja talousasiat ovat toiminnassamme ja neuvonnassamme keskeisiä. Martat ovat aina halunneet kulkea perheiden rinnalla ja välittää neuvoja ja tukea arkeen. Vauvapaketti on marttojen lahja tulevaisuutta rakentavalle Suomelle, toteaa Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: