Salmenrannan palvelukeskuksen kattoremontti keskeytettiin – syksyllä mietitään, miten asiassa edetään

Arkistokuva: Vesa Joensuu
Salmenrannan palvelukeskuksen kattoremontti keskeytettiin – syksyllä mietitään, miten asiassa edetään
Maija Pylväs

MERIJÄRVI Salmenrannan palvelukeskukseen suunniteltu kattoremontti on keskeytetty.

–Keväällä kilpailutettiin urakoitsijat siihen, mutta kesän korvalla kokonaistilanne rakennuksen suhteen on muuttunut sillä tavalla, että remontti keskeytettiin ainakin toistaiseksi. Tehdään lisäselvityksiä kiinteistöä kohtaan ja syksyllä kunta päättää, miten asiassa edetään. Että lähdetäänkö kattoa korjaamaan vai onko jotain toisenlaisia kuvioita, Merijärven kunnan tekninen johtaja Esa Linnala kertoo.

Linnalan mukaan kesän aikana oli tarkoitus korjata rakennuksen vesikatto sekä uusia kattoturvatuotteet, vesikourut, rännit ja kattoikkunat.

Toiminta Kirkkotiellä sijaitsevassa Salmenrannassa on jatkunut normaalisti. Salmenranta on Kalajoen kaupungin tehostetun palveluasumisen yksikkö, jonka toiminnot Merijärvi ostaa Kalajoen kaupungilta. Rakennus on Merijärven kunnan omistuksessa.

Myöskään suunniteltua uuden rivitalon rakentamista ei ole vielä aloitettu Merijärvellä. Rakentaminen oli tarkoitus aloittaa kesän aikana.

–Tarkoitus on, että syksyn päälle lähdetään rakentamaan neljän huoneiston rivitalo autokatoksineen. Ensin kilpailutetaan urakoitsija, joka sen rakentaa. Sitten kun saadaan suunnitelmat hiottua lopulliseen mallin, sen jälkeen lähdetään kilpailuttamaan, Linnala sanoo.

Kunta on rakennuttanut aiemmin kaksi vuokrarivitaloa Erkintielle.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: