Laura Seppä

Susi kuoli liikenneonnettomuudessa Siikajoen Revonlahdella varhain perjantaiaamuna. Edellinen suden kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus sattui samassa kohdassa noin kuukautta aiemmin. Silloinkin susi jäi auton töytäisemäksi.

Tällä kertaa suteen törmäsi kasitietä pitkin ajanut henkilöauto. Kolari tapahtui kello 5.40. Onnettomuus tapahtui Revonlahden eteläpuolella riista-aidan päässä.

Susi oli tullut yllättäen auton eteen pimeässä. Se kuoli saman tien törmäyksen seurauksena. Henkilöauton keulaan tuli vaurioita.

Alustavasti tarkasteltuna kyseessä lienee nuori eläin. Susi lähetetään Eviraan tutkittavaksi, koska kyseessä on rauhoitettu eläin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: