Kärsämäki

Taija Tuomisen työ palkittiin elämänmaljalla

Kouluttaja, joka on opastanut elämäntarinallisuuden kirjoittamiseen.

Arkistokuva: Liisa Kuittinen
Taija Tuomisen työ palkittiin elämänmaljalla

Taija Tuominen.

Sirpa Kortet

KÄRSÄMÄKI Kirjailija ja kouluttaja Taija Tuomiselle myönnettiin arvostettu tunnustus omasta elämäntyöstään. Kärsämäellä pidettävien elämäntarinafestivaalien yhteydessä luovutettu elämänmalja on huomionosoitus Tuomiselle hänen tekemästään työstä muun muassa elämäntarinayhdistyksen toimijoiden kanssa.

Tuominen on kouluttanut väkeä elämäntarinalliseen kirjoittamiseen useina vuosina yhdistyksen järjestämissä tilaisuuksissa. Kärsämäellä järjestettyjen koulutuksien lisäksi Tuominen kiertää eri puolilla maata kirjoittamisen opettajana.

Taija Tuominen kiitti lähettämällään kirjeellä tunnustuksen myöntäjiä. Hän itse ei päässyt paikalle samaan aikaan ajoittuneen ulkomaanreissunsa takia. Kiitosviestissään Tuominen nostaa esille kärsämäkisiä paikkoja, joissa hän on kirjoittajaryhmäläisten kanssa saanut olla jakamassa heidän tekstiensä sisällöistä esiinnousevia iloja ja suruja.

Elämänmalja jaettiin nyt 14. kerran. Tämänvuotisen palkinnon oli tehnyt Antti Ylönen.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: