Taksi varastettiin Raahesta: Farmarimallin Skoda Superb kateissa

Arkistokuva: JUKKA RITOLA
Taksi varastettiin Raahesta: Farmarimallin Skoda Superb kateissa
Heli Nurkkala

RAAHE Raahen taksiaseman pysäköintipaikalta varastettiin taksi sunnuntaina aamupäivällä.

–Auto on hopeanvärinen, farmarimallinen Skoda Superb, jonka rekisterinumero on RRV-779, Oulun poliisista infotaan.

Varkaus tuli ilmi, kun paikallinen taksinkuljettaja näki Skodan liikenteessä Vihannin Lukkaroisissa sunnuntaina kello 9.15. Taksin ei pitänyt olla ajovuorossa, joten asiasta tehtiin poliisille rikosilmoitus.

Varastetusta taksista on havainto Vihannin ST1-huoltoasemalta, jossa auto myöhemmin tankattiin. Poliisilla on varteenotettava vihje teon tekijästä.

–Selvitämme, miten taksin avaimet joutuivat vääriin käsiin. Anastettu taksi on etsintäkuulutettu ja tapahtunutta tutkitaan moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: