Viisi SM-mitalia: Tarja Salmela urakoi yleisurheilussa

Merijärven Kestävän urheilijalle tuplamestaruus.

Kimmo Penttinen
Viisi SM-mitalia: Tarja Salmela urakoi yleisurheilussa

Kuvituskuva.

Jari Kangaskorte

MERIJÄRVI Suomen Aikuisurheiluliiton yleisurheilumestaruuksista kamppailtiin Lohjalla. Merijärven Kestävän Tarja Salmela kahmi SM-mitaleja kaikissa viidessä lajissaan. 50-vuotiaiden sarjassa kilpailleen Salmelan saaliina olivat mestaruudet 400 metrin juoksussa ja kuulantyönnössä. SM-hopeaa irtosi 200 metrin juoksussa ja 300 metrin aidoissa. 100 metrin juoksussa Salmelan vauhti riitti SM-pronssille.

Merijärven Kestävän mitalisaldoa kasvatti lisäksi 60-vuotiaiden sarjassa hopeaa moukaroinut Jarmo Myllymäki.

Pulkkilan Ponnen Teija Ahon saldona oli mestaruus kuulassa, hopeaa keihäässä ja painonheitossa sekä pronssia moukarissa 45-vuotiaiden sarjassa.

Seurakaveri Sanni Väyrynen sai kolme SM-hopeaa 80-vuotiaiden eri juoksumatkoilla.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: