Sammutustyöt jatkuvat: Mittavat vahingot Rantsilan teollisuushallipalosta

Noin 50 miestä sammuttamassa.

Arkistokuva: Tuovi Pulkkanen
Sammutustyöt jatkuvat: Mittavat vahingot Rantsilan teollisuushallipalosta

Kuvituskuva.

Sirpa Kortet

Perjantai-iltana seitsemän jälkeen Jokilaaksojen pelastuslaitos sai hälytyksen suuresta rakennuspalosta. Palopaikka on Rantsilassa, Urheilutiellä.

Iltayhdeksän aikaan annettujen tietojen perusteella tulessa on teollisuushallin kattorakenne. Syttyneen osan koko on noin 6000 neliömetriä.

Pelastuslaitos joutui sammuttamaan kohdetta rakennuksen ulkopuolelta, sillä sammutustyöt sisäpuolelta oli todettu palon voimakkuuden takia mahdottomaksi.

Jokilaaksojen pelastuslaitos kehotti perjantai-iltana ihmisiä pysyttelemään sisätiloissa ja sulkemaan ilmastoinnit. Ilmassa oli terveydelle vaarallista savua ja tuli uhkasi myös ammoniakkisäiliötä. Myös liikennejärjestelyt paloalueella vaikuttivat myös kulkemiseen.

Sammutustyöt jatkuvat läpi yön. Välitöntä vaaraa ei enää ole, sillä pelastusviranomaisten antamien tietojen mukaan vaaratilanne on ohi.

Pelastuslaitoksen ennakoinnin mukaan teollisuusrakennus kärsii mittavat vahingot.

Tapahtumahetkellä paikalla oli viisi työntekijää. He eivät ole loukkaantuneet.

Palon syttymissyyn arviointi on tässä vaiheessa vielä auki. Paloa on sammuttamassa noin 50 miestä ja 10 sammutusyksikköä ja tukiyksikköä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: